Ngarep > Produk > Conical Twin Screw Barrel Extruder Part

Conical Twin Screw Barrel Extruder Part Produsen

Ing taun 1992, pabrik EJS didegaké kanggo gawé conical twin screw tong minyak bagean Extruder ing workshop cilik. Sawise puluhan taun kerja keras lan dedikasi jantung, pabrik kita tuwuh kanthi stabil sajrone pirang-pirang taun, saiki duwe luwih saka 400 karyawan full time.

Saben taun, kita gawé bab sepuluh ewu set conical kembar meneng tong Extruder bagean, karo ukuran utama kalebu 24/52, 45/90, 45/100, 50/105, 51/105, 55/110, 55/120, 58 /124, 60/125, 65/120, 65/132, 68/143, 68/147, 70/135, 70/140, 75/150, 80/143, 80/156, 92/188, 1605 , 110/220 lan sateruse.

Kanggo ukuran populer kaya 65/132, 80/156, 92/188, kita bisa kanggo kurban wektu timbal cendhak, hubungi EJS Screw Barrel Extruder bagean wong kanggo njaluk gambar menyang dhuwit-nggawe conical kembar meneng barel, ora ketompo CaCo3 kurang , CaCo3 medium utawa CaCa3 dhuwur, EJS bakal nengen kanggo sampeyan.
View as  
 
<1>
Kita profesional ing manufaktur Conical Twin Screw Barrel Extruder Part. EJS iku salah siji saka Conical Twin Screw Barrel Extruder Part produsen lan supplier ing China. Pabrik kita diadegaké ing taun 1992 ing Zhoushan, China. Pabrik kita minangka pabrikan paling gedhe saka tong sekrup conical kembar sajrone pirang-pirang taun. Kualitas dijamin, mangga ngaso yakin kanggo tuku. Yen sampeyan takon apa aku bisa ngatur, jawabanku mesthi. Ing taun 2020, dodolan tong sekrup kembar sing diprodhuksi dening pabrik kita yaiku 39 yuta dolar AS, lan tong sekrup siji nganti 7,8 yuta dolar AS. Ing saham, ayo tuku.