Ngarep > Produk > Bimetallic Screw Barrel

Bimetallic Screw Barrel Produsen

Taun-taun iki, luwih akeh pelanggan luwih seneng nggunakake tong minyak bimetallic tinimbang tong minyak sekrup nitriding, supaya umure luwih suwe.

EJS nindakake lapisan alloy bimetallic ing bengkel kita dhewe, kita duwe mesin casting centrifugal kanggo perawatan bimetallic alloy tong minyak lan mesin Stellite kanggo meneng hard-madhep.

Nganggo lan karat minangka rong masalah utama kanggo wong tong minyak, mula barel sekrup bimetallic dilahirake kanggo nggawe luwih apik. Nalika biaya luwih dhuwur kanthi persentase, wektu urip saya tambah akeh kaping. Dadi yen rumus kasebut duwe aditif utawa pangisi utawa ing lingkungan sing ora sampurna, laras sekrup bimetallic minangka pilihan sing luwih apik.
View as  
 
<1>
Kita profesional ing manufaktur Bimetallic Screw Barrel. EJS iku salah siji saka Bimetallic Screw Barrel produsen lan supplier ing China. Pabrik kita diadegaké ing taun 1992 ing Zhoushan, China. Pabrik kita minangka pabrikan paling gedhe saka tong sekrup conical kembar sajrone pirang-pirang taun. Kualitas dijamin, mangga ngaso yakin kanggo tuku. Yen sampeyan takon apa aku bisa ngatur, jawabanku mesthi. Ing taun 2020, dodolan tong sekrup kembar sing diprodhuksi dening pabrik kita yaiku 39 yuta dolar AS, lan tong sekrup siji nganti 7,8 yuta dolar AS. Ing saham, ayo tuku.