Ngarep > Produk > Karet Screw Barrel > Karet Screw Barrel
Karet Screw Barrel
  • Karet Screw BarrelKaret Screw Barrel
  • Karet Screw BarrelKaret Screw Barrel
  • Karet Screw BarrelKaret Screw Barrel
  • Karet Screw BarrelKaret Screw Barrel
  • Karet Screw BarrelKaret Screw Barrel
  • Karet Screw BarrelKaret Screw Barrel
  • Karet Screw BarrelKaret Screw Barrel
  • Karet Screw BarrelKaret Screw Barrel

Karet Screw Barrel

Karet meneng tong minyak iki ngenalaken kanggo produksi kita ora suwé sawise panyiapan pabrik, saben taun, jumlah gedhe saka karet meneng tong minyak diprodhuksi kanggo Cina lan pasar Ekspor.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Barel sekrup karet

Kanthi pengalaman KALUBÈRAN lan produk lan layanan nimbang kita, kita wis diakoni dadi supplier biso dipercoyo kanggo akèh konsumen global kanggo 100% Original China Rubber Screw Barrel, Kita saiki wis Sertifikasi ISO 9001 lan qualified item iki .ing luwih saka 16 taun pengalaman ing manufaktur lan ngrancang, supaya barang-barang kita tampil kanthi kualitas paling apik lan rega adol sing kompetitif. Welcome kerjasama karo kita!
100% Mesin Karet Asli China, Mesin Karet, Sanajan kesempatan terus-terusan, saiki kita wis ngembangake hubungan sing ramah karo akeh pedagang ing luar negeri, kayata liwat Virginia. Kita kanthi aman nganggep manawa barang dagangan babagan mesin printer t-shirt asring apik amarga akeh kualitas lan uga biaya.



Karet meneng tong minyak iki ngenalaken kanggo produksi kita ora suwé sawise panyiapan pabrik, saben taun, jumlah gedhe saka karet meneng tong minyak diprodhuksi kanggo Cina lan pasar Ekspor.

Kita nggawe laras sekrup karet sing disesuaikan saben gambar pelanggan, lan ndandani laras sekrup lawas pelanggan. Nalika desain anyar utawa desain sing luwih apik dibutuhake, kita duwe wong teknis kanggo nulung sampeyan kanthi kawruh lan pengalaman luwih saka 25 taun babagan karet.


diameteripun bore kasedhiya kanggo karet meneng tong minyak

¢25~¢500


Perawatan lumahing saka karet meneng tong minyak

Nitrided

Hard Chrome Plating

Dilapisi keramik

Hardfacing / Bimetallic karo Ni60, Colmonoy 56, Colmonoy 83

Quenching


Panyuwunan bahan kanggo laras sekrup karet

Bahan kanggo sekrup karet kudu:

Suhu anti-dhuwur;

Anti nyandhang;

Anti-karat;

Kekuwatan dhuwur kanggo nggarap torsi dhuwur lan kacepetan dhuwur;

kinerja nglereni apik;

Relief lan deformasi termal cilik sawise perawatan panas.


Bahan kanggo tong karet kalebu:

38CrMoAlA (DIN1.8509)

42CrMo (AISI4140)

Baja tahan karat 304


Aplikasi saka karet meneng tong minyak

Shim lan kabel

Ban

Profil karet

Lembaran karet

Lantai karet


Inspeksi laras sekrup Karet

Kualitas iku kabeh, saben tong minyak karet diteliti kanthi ketat ing pabrik EJS sadurunge mlebu kothak.

Tes bocor, tes suhu, tes tekanan biasane digawe ing bengkel yen dijaluk.


Produktivitas extruder karet saya ora apik, sampeyan bisa mbantu nambah desain tong minyak sekrup Karet kanggo output sing luwih apik?

YES, insinyur EJS duwe pengalaman apik babagan desain adonan sekrup karet, hubungi wakil dodolan kanggo solusi sing apik.





Panas Tags: Karet Screw Barrel, Customized, China, Zhoushan, Suppliers, Produsen, Pabrik, Ing Stok

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.