Ngarep > Babagan awake dhewe >Babagan awake dhewe

Babagan awake dhewe

Diadegake ing taun 1992, pabrik kita tuwuh saka bengkel cilik produksi tong minyak kembar kembar. Thanks kanggo kabeh karyawan darmabakti lan pelanggan manut, pabrik kita saiki mlaku dening 400 karyawan full-time karo 21 lokakarya dijamin ing area 40 000m2.

EJS wis darmabakti kanggo gawé kualitas screw barel, kanthi nggunakake baja Top-Class 38CrMoAla, 40Cr, 42CrMo sing paling populer kanggo Pasar Cina. Kanggo ngolah macem-macem aplikasi lan nyukupi kabutuhan sing beda saka pelanggan ing saindenging jagad, saiki kita duwe luwih akeh baja kanggo pilihan, 1.8550, 1.8519, D2, Hastelloy, SKD61, SKD11 lsp.

Rentang produk sing amba sing dirancang utawa disesuaikan kasedhiya:

â— Barel Screw Kembar
â— Injeksi Molding Screw Barrel
â- Diunekake Molding Screw Barrel
â— Laras Screw Extruder Daur Ulang
â— Laras Screw Karet
â— Bagian Extruder



E.J.S wiwit mrodhuksi laras sekrup bimetallic ing wektu sing awal banget, meh padha karo laras sekrup bimetallic pisanan sing lair ing China. Kanthi peralatan sing dianyari lan para pekerja saya tambah trampil sajrone pirang-pirang taun iki, kita alon-alon tuwuh dadi salah sawijining panyedhiya bimetal ing China. Barel bimetallic kita duwe papat jinis kasedhiya adhedhasar komponen alloy beda, karo tungsten carbide nganti 35%, 45%. Sekrup hardfacing kita yaiku lapisan semprotan plasma kanthi Ni60, Colmonoy 56, Colmonoy 83 kanggo ngrampungake panjaluk sing beda.

Ing taun 2020, EJS ngasilake laras sekrup tunggal lan kembar kanthi jumlah dodolan 38 yuta dolar AS, dene tong sekrup tunggal nganti 7,8 yuta dolar AS, udakara 30,500 potongan laras sekrup diprodhuksi kanggo OEM lan pelanggan pangguna pungkasan ing saindenging jagad, kayata Amerika Serikat. , Brasil, Meksiko, Jerman, Italia, Rusia, Turki, Inggris, lsp.

Ing taun 2021, pabrik liyane lagi dibangun kanggo nyukupi kabutuhan kapasitas saka pelanggan lawas lan anyar.

Saiki, para pelanggan gampang ditemokake ing wilayah ing ngisor iki:

â— PVC - Bangunan, Sipil lan Lembar
â— Profil Pipa Fleksibel lan Kaku lan Tabung
◠Kawat lan Kabel – Isolasi lan selubung
â— Profil Karet, Selang, Ban lan Preform
- Tubing, Tabung lan Profil Silikon Micro Bore
◠Plastik Compounding – Sekrup Tunggal lan Kembar
â— Kaca Film
â— Molding Injeksi
â— Blow Molding
â— Ngolah lan Daur Ulang Plastik
â— Kimia lan Farmasi
â— Pangan lan Pertanian

Yen sampeyan kerja ing industri plastik & karet, lan butuh mitra bisnis ing tong sekrup, teka menyang kita. Kanthi kawruh lan pengalaman babagan produksi, kanthi sikap kita babagan ngontrol kualitas, kanthi tim sing tansah ngadeg ing mburi produke, E.J.S wis lan bakal tansah nyedhiyakake tingkat kepuasan pelanggan sing dhuwur.