Ngarep > Produk > Karet Screw Barrel

Karet Screw Barrel Produsen

EJS ngasilake pirang-pirang barel sekrup karet saben taun wiwit lair ing taun 1992, kanthi pelanggan ing saindenging jagad saka wétan nganti kulon.

Tong sekrup karet umume digunakake kanggo mesin ekstrusi karet sing nggawe kabeh jinis produk karet, kayata pipa karet, film karet, ban, kabel karet lan sapiturute, sing ana gandhengane karo urip saben dinane.

Saiki diametere kita nggawe tong minyak sekrup karet kisaran saka 25mm nganti 500mm, ing perawatan nitriding utawa lapisan paduan bimetallic.

Mangga mbukak gratis kanggo hubungi EJS kanggo nerjemahake gambar menyang tong minyak sekrup karet kanthi cara sing paling apik.
View as  
 
<1>
Kita profesional ing manufaktur Karet Screw Barrel. EJS iku salah siji saka Karet Screw Barrel produsen lan supplier ing China. Pabrik kita diadegaké ing taun 1992 ing Zhoushan, China. Pabrik kita minangka pabrikan paling gedhe saka tong sekrup conical kembar sajrone pirang-pirang taun. Kualitas dijamin, mangga ngaso yakin kanggo tuku. Yen sampeyan takon apa aku bisa ngatur, jawabanku mesthi. Ing taun 2020, dodolan tong sekrup kembar sing diprodhuksi dening pabrik kita yaiku 39 yuta dolar AS, lan tong sekrup siji nganti 7,8 yuta dolar AS. Ing saham, ayo tuku.