Ngarep > Produk > Injeksi Molding Meneng Barrel

Injeksi Molding Meneng Barrel Produsen

Nalika injeksi ngecor meneng tong minyak vastly diprodhuksi ing meneng tong minyak, EJS ora produser amba kanggo injeksi ngecor meneng tong minyak, sanajan padha ora bisa digatèkaké gampang.

We gawé injeksi ngecor meneng tong minyak saben drawing; kanggo merek populer kaya Haitian, kode wis cukup kanggo miwiti, please dadi alam bébas kanggo hubungi wakil EJS kanggo njaluk Rolling karya.

Ukuran laras sekrup cetakan injeksi kalebu ¢ 16, ¢ 30, ¢ 60, ¢ 70, ¢ 80, ¢ 90, ¢ 110, ¢ 170, ¢ 220 lan diameter liyane.
View as  
 
<1>
Kita profesional ing manufaktur Injeksi Molding Meneng Barrel. EJS iku salah siji saka Injeksi Molding Meneng Barrel produsen lan supplier ing China. Pabrik kita diadegaké ing taun 1992 ing Zhoushan, China. Pabrik kita minangka pabrikan paling gedhe saka tong sekrup conical kembar sajrone pirang-pirang taun. Kualitas dijamin, mangga ngaso yakin kanggo tuku. Yen sampeyan takon apa aku bisa ngatur, jawabanku mesthi. Ing taun 2020, dodolan tong sekrup kembar sing diprodhuksi dening pabrik kita yaiku 39 yuta dolar AS, lan tong sekrup siji nganti 7,8 yuta dolar AS. Ing saham, ayo tuku.