Ngarep > Produk > Nitrided Screw Barrel

Nitrided Screw Barrel Produsen

EJS wis mrodhuksi tong minyak sekrup nitrided wiwit 1992, saiki kita duwe 12 tungku nitriding kanggo produksi kita dhewe.

Ngomong saka biaya, tong minyak sekrup nitrided minangka pilihan sing apik kanggo tujuan umum lan kanggo plastik murni, kanthi dawa maksimal 10 meter, mula meh kabeh ukuran tong sekrup bisa digawe ing pabrik kita.

Saiki kita utamané nggunakake gas nitriding kanggo nitrided meneng tong minyak, ion nitriding bakal ngenalaken kita pabrik nalika tanduran anyar wis siyap.
View as  
 
<1>
Kita profesional ing manufaktur Nitrided Screw Barrel. EJS iku salah siji saka Nitrided Screw Barrel produsen lan supplier ing China. Pabrik kita diadegaké ing taun 1992 ing Zhoushan, China. Pabrik kita minangka pabrikan paling gedhe saka tong sekrup conical kembar sajrone pirang-pirang taun. Kualitas dijamin, mangga ngaso yakin kanggo tuku. Yen sampeyan takon apa aku bisa ngatur, jawabanku mesthi. Ing taun 2020, dodolan tong sekrup kembar sing diprodhuksi dening pabrik kita yaiku 39 yuta dolar AS, lan tong sekrup siji nganti 7,8 yuta dolar AS. Ing saham, ayo tuku.