Ngarep > Produk > Conical Twin Screw Barrel Extruder Part > Kembar Conical Screw Barrel
Kembar Conical Screw Barrel
  • Kembar Conical Screw BarrelKembar Conical Screw Barrel
  • Kembar Conical Screw BarrelKembar Conical Screw Barrel
  • Kembar Conical Screw BarrelKembar Conical Screw Barrel
  • Kembar Conical Screw BarrelKembar Conical Screw Barrel
  • Kembar Conical Screw BarrelKembar Conical Screw Barrel
  • Kembar Conical Screw BarrelKembar Conical Screw Barrel
  • Kembar Conical Screw BarrelKembar Conical Screw Barrel
  • Kembar Conical Screw BarrelKembar Conical Screw Barrel

Kembar Conical Screw Barrel

EJS wis ngasilake barel sekrup conical kembar wiwit taun 1992. Kanthi pirang-pirang dekade, saiki kita duwe kira-kira 10.000 set tong sekrup kembar kembar sing digawe saben taun, adol ing saindenging jagad.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Barel meneng conical kembar

Kutipan cepet lan banget, penasehat informed kanggo mbantu milih produk sing bener sing cocog karo kabeh syarat, wektu Manufaktur singkat, tanggung jawab manajemen kualitas ndhuwur lan layanan unik kanggo mbayar lan kapal urusane kanggo Good Grosir Vendor China Twin Conical Screw Barrel, Ing tuku kanggo nggedhekake pasar internasional kita, kita utamané sumber panuku jaban rangkah kita Top barang kinerja kualitas apik lan panyedhiya.
Good Grosir Vendor China Screw Barrel, Twin Screw Barrel, Kita uga nyedhiyakake layanan OEM sing cocog karo kabutuhan lan syarat tartamtu. Kanthi tim insinyur sing berpengalaman ing desain lan pangembangan selang, kita ngormati saben kesempatan kanggo nyedhiyakake produk lan solusi sing paling apik kanggo para pelanggan.



Kita uga nyedhiyakake sumber barang lan solusi konsolidasi penerbangan. Saiki kita duwe fasilitas manufaktur dhewe lan papan kerja. Kita bisa nyedhiyakake meh kabeh jinis barang dagangan sing ana gandhengane karo macem-macem barang dagangan kanggo OEM Customized China Twin Conical Screw Barrel, Sugeng rawuh browsing lan pitakon sampeyan, kanthi tulus ngarep-arep bisa kerja bareng karo sampeyan lan kita bakal mbangun-munggah. ekstensif èfèktif marriage perusahaan bebarengan karo sampeyan.
OEM Customized China Twin Conical Screw Barrel, Desain, pangolahan, tuku, inspeksi, panyimpenan, proses perakitan kabeh ana ing proses dokumenter ilmiah lan efektif, nambah tingkat panggunaan lan linuwih merek kita kanthi jero, sing ndadekake kita dadi pemasok unggul saka papat utama. kategori produk cangkang castings domestik lan entuk kapercayan customer uga.


EJS wis ngasilake barel sekrup conical kembar wiwit taun 1992. Kanthi pirang-pirang dekade, saiki kita duwe kira-kira 10.000 set tong sekrup kembar kembar sing digawe saben taun, adol ing saindenging jagad.


diameteripun bore kasedhiya kanggo Twin conical meneng tong minyak

¢30/70~¢188/330


Popular Material digunakake kanggo Twin conical meneng tong minyak

38CrMoAlA (DIN1.8509)

34CrAlNi7 (DIN1.8550)

31CrMoV9 (DIN1.8519)

40Cr (AISI 4340)

42CrMo (AISI4140)

D2 (DIN 1.2379)

SKD 61

SKD 11


Perawatan lumahing saka Twin conical meneng tong minyak

Full body nitrided

Lapisan paduan bimetallic kanggo bagean ekstrusi lan banjur kabeh nitrida awak

SKD61, SKD11 lining


Aplikasi saka Twin conical meneng laras

Ekstrusi granulasi (pelet).

Ekstrusi panel

Ekstrusi profil

Ekstrusi lembaran

Ekstrusi pipa

Papan ekstrusi

Ekstrusi senyawa


Inspeksi Twin conical screw barel

Kualitas diprodhuksi, kanggo njamin barel sekrup kembar kembar sing paling apik bakal digawe, saben tong minyak diteliti kanthi serius 5 ~ 6 kaping ing macem-macem tahapan.

Salajengipun, karya cocog saka kembar conical meneng tong minyak penting --- Ing reresik tengen antarane loro ngawut-awut conical, reresik tengen antarane kembar conical ngawut-awut lan tong minyak wigati kanggo non-stop apa extruder kembar-meneng.


Apa sing bisa dak lakoni yen ora duwe gambar kanggo laras sekrup conical kembar nalika aku pengin tuku laras sekrup conical kembar langsung saka pabrikan?

EJS duwe pengalaman sing sugih kanggo nindakake pangukuran ing situs kanggo laras sekrup conical kembar, sawise dijupuk metu saka extruder lan diresiki kanthi apik.


Bisa E.J.S nggawe desain kanggo mesin sandi?

Sawetara desain klasik kasedhiya adhedhasar persentase sing beda saka pangisi sing ditambahake. Contone kanggo pangisi CaCo3


Desain A kanggo CaCo3 kurang saka 100

Desain B kanggo CaCo3saka 100-150

Desain C kanggo CaCo3 saka 150-200

Desain D kanggo CaCo3 luwih saka 200


Nalika dimensi nyambungake kasedhiya, EJS bisa nggawe conical twin screw tong minyak kanggo mesin sampeyan.





Panas Tags: Twin Conical Screw Barrel, Disesuaikan, China, Zhoushan, Pemasok, Produsen, Pabrik, Ing Stok

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.