Ngarep > Produk > Jotosan Molding Meneng Barrel

Jotosan Molding Meneng Barrel Produsen

Ing urip kita saben dina, akeh produk sing digawe dening mesin jotosan ngecor, kang ora bisa digunakake tanpa jotosan ngecor tong minyak, kayata wadhah pangan, gendul wedang, botol kosmetik, wadhah susu, wadhah lenga, Toys, olahraga, wadhah kimia lan akeh liyane. .

Kejabi iki, jotosan ngecor meneng laras uga mrodhuksi film beda kanggo kothak beda, kayata film Agricultural, film Bangunan, tas Kurir, tas Freezer, tas Sampah.

Ing tembung, laras sekrup blow molding kita nyumbang kanggo urip sing luwih apik tinimbang sing kita kenal ing urip pribadi lan bisnis.
View as  
 
<1>
Kita profesional ing manufaktur Jotosan Molding Meneng Barrel. EJS iku salah siji saka Jotosan Molding Meneng Barrel produsen lan supplier ing China. Pabrik kita diadegaké ing taun 1992 ing Zhoushan, China. Pabrik kita minangka pabrikan paling gedhe saka tong sekrup conical kembar sajrone pirang-pirang taun. Kualitas dijamin, mangga ngaso yakin kanggo tuku. Yen sampeyan takon apa aku bisa ngatur, jawabanku mesthi. Ing taun 2020, dodolan tong sekrup kembar sing diprodhuksi dening pabrik kita yaiku 39 yuta dolar AS, lan tong sekrup siji nganti 7,8 yuta dolar AS. Ing saham, ayo tuku.