Ngarep > Produk > Paralel Twin Meneng Barrel

Paralel Twin Meneng Barrel Produsen

Nalika bisnis ekspor mundak akeh, kita temen maujud sing paralel kembar meneng barel luwih nuntut ing sisih kulon; minangka produsen tong minyak ndhuwur ing lapangan iki, EJS ora bisa ditinggalake, mulane baris anyar lair ing awal 2000-an.

Saiki kita wis ngasilake macem-macem ukuran tong sekrup kembar paralel, kayata 40KK, ¢45, CM58, 67/22, 68/25, CM80,114/32, 92/28, 92/32, 114/32, 90/16, 90/22, 75/32, 81/17, ¢250 lan akeh dhiameter liyane.

tong minyak meneng kembar podo digunakake ing mesin extrusion nggawe profil, tabung, sheet, umpluk, compounding plastik etc, Processing kabeh jinis polimer karo output luwih gedhe, kang bisa tekan ton saben jam ing ukuran tartamtu.
View as  
 
Kita profesional ing manufaktur Paralel Twin Meneng Barrel. EJS iku salah siji saka Paralel Twin Meneng Barrel produsen lan supplier ing China. Pabrik kita diadegaké ing taun 1992 ing Zhoushan, China. Pabrik kita minangka pabrikan paling gedhe saka tong sekrup conical kembar sajrone pirang-pirang taun. Kualitas dijamin, mangga ngaso yakin kanggo tuku. Yen sampeyan takon apa aku bisa ngatur, jawabanku mesthi. Ing taun 2020, dodolan tong sekrup kembar sing diprodhuksi dening pabrik kita yaiku 39 yuta dolar AS, lan tong sekrup siji nganti 7,8 yuta dolar AS. Ing saham, ayo tuku.