Ngarep > Produk > Extruder Screw Barrel > Tube Extrusion Screw Barrel
Tube Extrusion Screw Barrel
  • Tube Extrusion Screw BarrelTube Extrusion Screw Barrel
  • Tube Extrusion Screw BarrelTube Extrusion Screw Barrel
  • Tube Extrusion Screw BarrelTube Extrusion Screw Barrel
  • Tube Extrusion Screw BarrelTube Extrusion Screw Barrel
  • Tube Extrusion Screw BarrelTube Extrusion Screw Barrel
  • Tube Extrusion Screw BarrelTube Extrusion Screw Barrel
  • Tube Extrusion Screw BarrelTube Extrusion Screw Barrel

Tube Extrusion Screw Barrel

Tabung plastik (pipa) akeh digunakake ing urip saben dinane, urip industri uga urip komersial, mulane tabung extrusion meneng tong minyak (pipe extrusion meneng tong minyak) wis vastly diprodhuksi dening extruders tabung ( pipe extruders).

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Tube extrusion screw barel

Kanthi pengalaman kerja sing makmur lan solusi sing wicaksana, saiki kita wis dianggep dadi pemasok sing bisa dipercaya kanggo akeh calon pembeli intercontinental kanggo PriceList kanggo Pabrik China Tube Extrusion Screw Barrel, Sincerely ngarep-arep kanggo ngembangake asosiasi bisnis sing langgeng bebarengan karo sampeyan lan kita bakal nindakake layanan paling apik kanggo awake dhewe.
PriceList kanggo China Plastic Machine, Tube Extrusion Screw Barrel, Kanthi kekuatan technical kuwat lan peralatan produksi majeng, lan SMS wong purposefully, profesional, semangat darmabakti perusahaan. Perusahaan njupuk timbal liwat sertifikasi sistem manajemen mutu internasional ISO 9001:2008, sertifikasi CE EU ; CCC.SGS.CQC sertifikasi produk liyane sing gegandhengan. Kita ngarep-arep kanggo ngaktifake maneh sambungan perusahaan.

Tabung plastik (pipa) akeh digunakake ing urip saben dinane, urip industri uga urip komersial, mulane tabung extrusion meneng tong minyak (pipe extrusion meneng tong minyak) wis vastly diprodhuksi dening extruders tabung ( pipe extruders).

Saben taun, EJS mrodhuksi ewu tabung extrusion meneng tong minyak kanggo tabung extruder mesin wong uga manufaktur tabung.


diameteripun Bore kasedhiya kanggo Tube extrusion meneng tong minyak

Barel sekrup tunggal kanggo laras sekrup ekstrusi tabung: ¢25 ~ ¢ 250

Barel sekrup kembar kanggo laras sekrup ekstrusi tabung: ¢25 ~ ¢ 130


Popular Material digunakake kanggo Tube extrusion meneng tong minyak

38CrMoAlA (DIN1.8509)

34CrAlNi7 (DIN1.8550)

31CrMoV9 (DIN1.8519)

40Cr (AISI 4340)

42CrMo (AISI4140)

D2 (DIN 1.2379)

SKD61

SKD 11

Hastelloy 276

Inconel 625


Perawatan lumahing saka Tube extrusion meneng tong minyak

Full body nitrided

Ni60 hardfacing bimetallic

Colmonoy #56

Colmonoy 83

Lapisan Keramik


Aplikasi Tube extrusion screw barel

tabung PVC

tabung PP

tabung nilon

tabung PE

Tabung HDPE Kab

Tabung HDPE daur ulang

tabung LDPE


Inspeksi Tube extrusion screw barel

Saka bahan nganti tandha kapal, saben proses wis strictly lan akeh dijupuk care saka EJS karyawan darmabakti kanggo mesthekake saben tabung extrusion meneng tong minyak bakal uga Performing ing mesin.


Apa sing nggawe tong minyak ekstrusi tabung EJS luwih apik tinimbang liyane?

Nalika pabrik EJS duwe pengalaman sing sugih nggarap pelanggan sing beda-beda ing saindenging jagad nganti meh 30 taun, nalika manajemen EJS terus nandur modal ing mesin lan karyawane, kita ngerti manawa PEOPLE duwe peran penting ing kabeh proses ing tong minyak ekstrusi tabung.






Panas Tags: Tube Extrusion Screw Barrel, Disesuaikan, China, Zhoushan, Pemasok, Produsen, Pabrik, Ing Stok

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.