Ngarep > Produk > Jotosan Molding Meneng Barrel > Film jotosan Molding meneng Barrel
Film jotosan Molding meneng Barrel
  • Film jotosan Molding meneng BarrelFilm jotosan Molding meneng Barrel
  • Film jotosan Molding meneng BarrelFilm jotosan Molding meneng Barrel
  • Film jotosan Molding meneng BarrelFilm jotosan Molding meneng Barrel
  • Film jotosan Molding meneng BarrelFilm jotosan Molding meneng Barrel

Film jotosan Molding meneng Barrel

Film luwih digunakake tinimbang sing kita sadhar ing saben dinane, EJS wis ngasilake tong-tong meneng ngecor Film wiwit awal, saben taun ton tong meneng diprodhuksi kanggo mesin jotosan film nasional lan internasional.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Film blow molding screw barrel

Kita mesthi percaya yen karakter mutusake kualitas produk, rincian mutusake kualitas produk, bebarengan karo semangat kru REALISTIS, EFISIEN lan INOVATIF kanggo High Quality China Fully AutomaticFilm Blow Molding Screw Barrel, We are looking forward kanggo nampa pitakon sampeyan. cepet.
High Quality China Film Blow Molding Screw Barrel, Peralatan canggih, manajemen kualitas sing apik, kemampuan riset lan pangembangan nggawe rega mudhun. Rega sing ditawakake bisa uga ora paling murah, nanging kita njamin pancen kompetitif! Sugeng rawuh kanggo hubungi kita langsung kanggo hubungan bisnis lan sukses bebarengan!



Film luwih digunakake tinimbang sing kita sadhar ing saben dinane, EJS wis ngasilake tong-tong meneng ngecor Film wiwit awal, saben taun ton tong meneng diprodhuksi kanggo mesin jotosan film nasional lan internasional.


diameteripun bore kasedhiya kanggo Film jotosan ngecor meneng tong minyak

¢45~¢250


Popular Material digunakake kanggo Film jotosan ngecor meneng tong minyak

38CrMoAlA(1.8509)

34CrAlNi7(1.8550)

31CrMoV9(1.8519)

40Cr(4340)

42CrMo(4140)


Lumahing Perawatan saka Film jotosan ngecor meneng tong minyak

Full body nitrided

Stellite bimetallic alloy dilapisi

Colmonoy 56 wesi dilapisi

Colmonoy 83 wesi dilapisi


Aplikasi saka Film blow molding screw barrel

Tong sekrup blow molding film main tugas sing paling apik kanggo ngasilake macem-macem film ing mesin blow molding kayata

Film kemasan;

Kanthong;

Printing film;

Nyilikake film;

Film kemasan panganan;

Ngonversi film;

Film penghalang.


Inspeksi laras sekrup blow molding Film

Ing EJS, kualitas tansah dadi prioritas utama, saben film blow molding screw barel digawe kanthi ketat miturut gambar pelanggan lan dipriksa kaping pirang-pirang ing macem-macem tahapan, barel sekrup kualitas sing luwih murah ora diidini ninggalake pabrik kita kanthi alasan apa wae, ora ketompo carane urgent pelanggan mbutuhake.


Suwene aku bisa nyana kanggo nampa Film blow molding screw barel sawise pesenan tuku dirilis?

Kabeh wektu kalebu pembayaran, persiapan gambar, produksi, transportasi, deklarasi pabean.

Produksi timbal-wektu gumantung saka ukuran, jumlahe, bahan, perawatan lumahing, wektu Film jotosan ngecor meneng tong minyak nalika kita gawé film jotosan ngecor meneng tong minyak. Kita tansah nuduhake produksi lead-time ing nawarake. Yen wektu pesenan adoh saka tanggal tawaran, wektu timbal kudu dipriksa maneh karo wakil sales EJS.





Panas Tags: Film Blow Molding Screw Barrel, Disesuaikan, China, Zhoushan, Pemasok, Produsen, Pabrik, Ing Stok

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.