Ngarep > Produk > Injeksi Molding Meneng Barrel > Injeksi Screw Barrel
Injeksi Screw Barrel
  • Injeksi Screw BarrelInjeksi Screw Barrel
  • Injeksi Screw BarrelInjeksi Screw Barrel
  • Injeksi Screw BarrelInjeksi Screw Barrel
  • Injeksi Screw BarrelInjeksi Screw Barrel
  • Injeksi Screw BarrelInjeksi Screw Barrel

Injeksi Screw Barrel

Saben wong plastik ngerti tong minyak sekrup injeksi luwih akeh digunakake tinimbang tong sekrup ekstrusi, kanthi alami produksi EJS ora bisa muncul tanpa tong minyak sekrup injeksi.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

INJECTION SCREW Barrel

Kang nduweni sikap positif lan progresif kanggo pikatan customer kang, perusahaan kita bola-bali nambah kualitas produk kita kanggo ketemu kepinginan saka konsumen lan luwih fokus ing safety, linuwih, syarat lingkungan, lan inovasi saka High Quality kanggo China Injection Screw Barrel, Saiki wis papat. solusi anjog. Produk kita paling efektif didol ora mung ing pasar Cina, nanging uga disambut ing industri internasional.
High Quality kanggo China Screw and Barrel, Screw Barrel, Apa milih produk saiki saka katalog kita utawa njaluk bantuan teknik kanggo aplikasi sampeyan, sampeyan bisa ngomong karo pusat layanan pelanggan babagan syarat sumber sampeyan. Kita wis looking nerusake kanggo kerjo bareng karo kanca saka sak ndonya.



Saben wong plastik ngerti tong minyak sekrup injeksi luwih akeh digunakake tinimbang tong sekrup ekstrusi, kanthi alami produksi EJS ora bisa muncul tanpa tong minyak sekrup injeksi.

Barel sekrup injeksi khusus diprodhuksi saben taun kanggo mesin cetak injeksi Arburg, Negri Bossi, BOY, Haiti.

Kita bisa nggawe desain anyar miturut formula, kapasitas lan nambah desain sampeyan. Yen masalah njupuk perlu. Utawa nambah daya mesin kanthi ngganti ukuran tong minyak sekrup injeksi.


Dhiameter bore kasedhiya kanggo INJECTION SCREW Barrel

¢16~¢220


Bahan populer digunakake kanggo injeksi SCREW Barrel

38CrMoAlA (DIN1.8509)

34CrAlNi7 (DIN1.8550)

31CrMoV9 (DIN1.8519)

40Cr (AISI 4340)

42CrMo (AISI4140)

SKD61

SKD61 hardfacing

D2 (Din1.2379)


Perawatan lumahing saka INJECTION SCREW Barrel

Full body nitrided

Quenching

Lapisan paduan bimetal

Persentase serat kaca sing beda ditambah, jinis bimetal sing beda bisa dipilih


Aplikasi saka INJECTION SCREW Barrel

Wiwit mesin injeksi ngecor pisanan lair ing taun 1920-an, injeksi meneng tong minyak wis rapet disambung kanggo urip kita, saka pribadi kanggo profesional, saka mudhun kanggo bumi kanggo ruang udhara, ora ana kang anjog sing urip tanpa produk digawe saka mesin injeksi ngecor, wiwit saka sikat untu kanggo pangisi daya telpon, komponen komputer, alat tulis, tombol, gear, peralatan listrik, komponen mobil, botol kosmetik, switch, ember, baskom, tong sampah, sepatu lan yuta liyane.


Pemeriksaa INJECTION SCREW Barrel

Kualitas minangka kunci, saben BARREL SCREW INJECTION dipriksa kanthi teliti dening personel EJS sing inklusif kanthi Laporan Inspeksi sing diajukake kanthi apik kanggo pelanggan lan panggunaan internal.


Sampeyan bisa bantuan kula kanggo desain tong minyak injeksi meneng anyar, amarga aku pengin kapasitas luwih gedhe?

Ya, EJS bisa nggawe desain anyar miturut materi sing sampeyan proses lan produk sing sampeyan produksi. Yen Tambah output dibutuhake saben jam, please nyedhiyani kita dimensi nyambungake kritis lan E.J.S bakal nggawe sampeyan desain anyar patut.





Panas Tags: Injeksi Screw Barrel, Customized, China, Zhoushan, Suppliers, Produsen, Pabrik, Ing Stok

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.