Ngarep > Produk > Extruder Screw Barrel

Extruder Screw Barrel Produsen

Wiwit 1992, pabrik EJS wis fokus ing extruder meneng tong minyak, saiki kita duwe 400 karyawan full time, 800 peralatan, 40000m2 karo 20 lokakarya.

Extruder screw barel, diameteripun saka 12mm nganti 500mm, EJS bisa nangani, please dadi bebas sijine EJS kanggo tantangan.

Yen sampeyan ora bisa kanggo nyedhiyani kita gambar, kita wis pengalaman engineer kanggo nggawe pangukuran ing situs kanggo extruder meneng tong minyak, ora ketompo merek apa, Krauss Maffei utawa Cincinnatti --- EJS bisa mbantu.
View as  
 
Kita profesional ing manufaktur Extruder Screw Barrel. EJS iku salah siji saka Extruder Screw Barrel produsen lan supplier ing China. Pabrik kita diadegaké ing taun 1992 ing Zhoushan, China. Pabrik kita minangka pabrikan paling gedhe saka tong sekrup conical kembar sajrone pirang-pirang taun. Kualitas dijamin, mangga ngaso yakin kanggo tuku. Yen sampeyan takon apa aku bisa ngatur, jawabanku mesthi. Ing taun 2020, dodolan tong sekrup kembar sing diprodhuksi dening pabrik kita yaiku 39 yuta dolar AS, lan tong sekrup siji nganti 7,8 yuta dolar AS. Ing saham, ayo tuku.