Ngarep > Produk > Bimetallic Screw Barrel > Bimetallic Screw Barrel
Bimetallic Screw Barrel
  • Bimetallic Screw BarrelBimetallic Screw Barrel
  • Bimetallic Screw BarrelBimetallic Screw Barrel
  • Bimetallic Screw BarrelBimetallic Screw Barrel
  • Bimetallic Screw BarrelBimetallic Screw Barrel
  • Bimetallic Screw BarrelBimetallic Screw Barrel
  • Bimetallic Screw BarrelBimetallic Screw Barrel
  • Bimetallic Screw BarrelBimetallic Screw Barrel
  • Bimetallic Screw BarrelBimetallic Screw Barrel
  • Bimetallic Screw BarrelBimetallic Screw Barrel
  • Bimetallic Screw BarrelBimetallic Screw Barrel

Bimetallic Screw Barrel

EJS wis ngasilake barel sekrup bimetallic luwih saka 20 taun, utamane ing taun-taun iki luwih akeh pelanggan milih tong minyak bimetallic kanggo umur sing luwih dawa.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Bimetallic screw barel

Saiki kita duwe akeh anggota staf sing luar biasa sing unggul ing pariwara, QC, lan nggarap macem-macem masalah sing nyusahake ing sistem generasi kanggo Pabrik paling laris China Blow Film Extrusion Bimetallic Screw Barrel, Konsep kita biasane mbantu nyedhiyakake kapercayan saben pembeli. penawaran panyedhiya paling jujur, lan produk sing tepat.
Pabrik paling laris China Mesin Plastik, Screw lan Barrel, Pesenan khusus ditrima kanthi macem-macem bahan kualitas lan desain khusus pelanggan. Kita wis ngarep-arep nggawe kerjasama sing apik lan sukses ing bisnis kanthi jangka panjang saka para pelanggan ing saindenging jagad.

EJS wis ngasilake barel sekrup bimetallic luwih saka 20 taun, utamane ing taun-taun iki luwih akeh pelanggan milih tong minyak bimetallic kanggo umur sing luwih dawa.


Dhiameter bolongan kasedhiya kanggo tong minyak bimetallic

¢16~¢500


Bahan populer sing digunakake kanggo laras sekrup bimetallic

38CrMoAlA(1.8509)

34CrAlNi7(1.8550)

31CrMoV9(1.8519)

40Cr(4340)

42CrMo(4140)

SKD 11


Paduan bubuk laras sekrup bimetal

Kennametal Stellite Ni60

Colmonoy 56

Colmonoy 83

paduan EJS01

EJS04 paduan


Aplikasi saka laras sekrup bimetallic

Barel sekrup tunggal

Barel meneng kembar


Inspeksi barel sekrup bimetallic

Proses bimetallic iku wigati, iku penting banget paduan bimetallic ditempelake tightly kanggo bimetallic sekrup tong minyak, ora pamisah, ora kokain edan.

Ing EJS, kita nggunakake mesin casing centrifugal kanggo nindakake tong minyak bimetallic nalika Kennametal Stellite mesin welding bimetallic digunakake kanggo meneng bimetallic.


Aku ora ngerti informasi komponen laras sekrup bimetallic sampeyan, nanging aku ngerti yen kita tuku laras sekrup bimetallic X800 saka Xaloy, apa sampeyan bisa nindakake iku?

Yen sampeyan ngandhani jinis paduan saka perusahaan liyane sing misuwur, kayata Xaloy, Bernex, EJS bisa ngenali paduan sing padha, aja ragu-ragu hubungi wakil penjualan eksklusif kanggo komunikasi luwih lanjut.





Panas Tags: Bimetallic Screw Barrel, Disesuaikan, China, Zhoushan, Pemasok, Produsen, Pabrik, Ing Stok

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.