Ngarep > Produk > Bimetallic Screw Barrel > Bimetallic Screw Barrel kanggo Mesin Extruder Screw Tunggal
Bimetallic Screw Barrel kanggo Mesin Extruder Screw Tunggal
  • Bimetallic Screw Barrel kanggo Mesin Extruder Screw TunggalBimetallic Screw Barrel kanggo Mesin Extruder Screw Tunggal
  • Bimetallic Screw Barrel kanggo Mesin Extruder Screw TunggalBimetallic Screw Barrel kanggo Mesin Extruder Screw Tunggal
  • Bimetallic Screw Barrel kanggo Mesin Extruder Screw TunggalBimetallic Screw Barrel kanggo Mesin Extruder Screw Tunggal

Bimetallic Screw Barrel kanggo Mesin Extruder Screw Tunggal

EJS wis ngasilake barel sekrup bimetallic luwih saka 20 taun, utamane ing taun-taun iki luwih akeh pelanggan milih tong minyak bimetallic kanggo umur sing luwih dawa.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Bimetallic screw barel

Sing liyane lan liyane digunakake dening macem-macem pelanggan. bubuk alloy beda digunakake kanggo aplikasi beda.

Kita wis ngarep-arep nggawe kerjasama jangka panjang sing apik lan sukses ing bisnis saka para pelanggan ing saindenging jagad.

Ing taun 2022, pabrik EJS wis ngasilake tong minyak sekrup suwene 30 taun lan tong minyak bimetallic luwih saka 15 taun, aja isin ngubungi EJS supaya tong minyak bimetallic pertama digawe, lan akeh liyane sing kudu dituruti.



wêdakakêna Alloy populer saka barel meneng bimetallic

Kennametal Stellite Ni60

Colmonoy 56

Colmonoy 83

paduan EJS01

EJS04 paduan

Customized


Dhiameter bolongan kasedhiya kanggo tong minyak bimetallic

¢16~¢500


Bahan populer sing digunakake kanggo baja dasar laras sekrup bimetallic


40Cr(4340)

42CrMo(4140)

38CrMoAlA(1.8509)


34CrAlNi7(1.8550)

31CrMoV9(1.8519)



Inspeksi barel sekrup bimetallic

Proses bimetallic iku wigati, iku penting banget paduan bimetallic ditempelake tightly kanggo bimetallic sekrup tong minyak, ora pamisah, ora kokain edan.

Nalika liner karbida ditrapake, ora ana obah.

Ing EJS, kita nggunakake mesin casing centrifugal kanggo nindakake tong minyak bimetallic nalika Kennametal Stellite mesin welding bimetallic digunakake kanggo meneng bimetallic.






Panas Tags: Bimetallic Screw Barrel, Disesuaikan, China, Zhoushan, Pemasok, Produsen, Pabrik, Ing Stok

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.