Ngarep > Produk > Paralel Twin Meneng Barrel > Twin Paralel Meneng Barrel
Twin Paralel Meneng Barrel
  • Twin Paralel Meneng BarrelTwin Paralel Meneng Barrel
  • Twin Paralel Meneng BarrelTwin Paralel Meneng Barrel
  • Twin Paralel Meneng BarrelTwin Paralel Meneng Barrel
  • Twin Paralel Meneng BarrelTwin Paralel Meneng Barrel
  • Twin Paralel Meneng BarrelTwin Paralel Meneng Barrel
  • Twin Paralel Meneng BarrelTwin Paralel Meneng Barrel

Twin Paralel Meneng Barrel

Twin Parallel Screw Barrel digunakake digunakake kanggo extruder kapasitas gedhe. Saben taun, EJS mrodhuksi ewu set Twin podo meneng barel set kanggo ekspor. Padha ngawula ing KraussMaffei, battenfeld-cincinnati, Theysohn extruders etc.. kabeh ndonya.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Barel meneng podo kembar

We nguber tenet administrasi "Kualitas iku top-kualitas, Company iku paling dhuwur, Track rekaman pisanan", lan tulus bakal nggawe lan nuduhake sukses karo kabeh purchasers kanggo Hot sale China Twin Parallel Screw Barrel, We njamin kualitas, yen pelanggan padha ora. wareg karo kualitas produk, sampeyan bisa bali ing 7 dina karo negara asli.
Hot sale China Parallel Twin Screw, Mesin Plastik, Kanthi layanan sing unggul lan luar biasa, kita wis dikembangake kanthi apik karo para pelanggan. Keahlian lan kawruh mesthekake yen kita tansah ngrasakake kapercayan saka para pelanggan ing kegiatan bisnis. "Kualitas", "kejujuran" lan "layanan" minangka prinsip kita. Kasetyan lan komitmen kita tetep hormat ing layanan sampeyan. Hubungi Kita Dina Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi kita saiki.

Twin Parallel Screw Barrel digunakake digunakake kanggo extruder kapasitas gedhe. Saben taun, EJS mrodhuksi ewu set Twin podo meneng barel set kanggo ekspor. Padha ngawula ing KraussMaffei, battenfeld-cincinnati, Theysohn extruders etc.. kabeh ndonya.


diameteripun bolongan kasedhiya kanggo Twin podo meneng tong minyak

¢25~¢220


Popular Material digunakake kanggo Twin podo meneng tong minyak

38CrMoAlA (DIN1.8509)

34CrAlNi7 (DIN1.8550)

31CrMoV9 (DIN1.8519)

40Cr (AISI 4340)

42CrMo (AISI4140)

D2 (DIN 1.2379)

SKD61


Perawatan lumahing saka Twin podo meneng tong minyak

Full body nitrided

Bimetallic carbide liner kanggo barel paralel kembar

Lapisan paduan bimetal kanggo sekrup paralel kembar

SKD61 lining


Aplikasi saka Twin podo meneng tong minyak

Ekstrusi panel

Ekstrusi profil

Ekstrusi lembaran

Ekstrusi pipa

Papan ekstrusi

Ekstrusi senyawa

Ekstrusi busa


Inspeksi Twin podo meneng laras

Kualitas mesthi dadi prioritas, kita ora nate ngorbanake kualitas kita kanthi alasan apa wae, tong minyak sekrup paralel kembar sing ora cocog ora bakal duwe ijin kanggo ninggalake pabrik kita.

Kanggo tong minyak sekrup kembar paralel sing disesuaikan, kita mriksa paling ora 5 kali saben gambar sajrone produksi. Inspeksi pungkasan bakal ditindakake lan Laporan Inspeksi resmi bakal diwenehake kanggo cathetan ing mangsa ngarep.


Aku duwe 9 extruders Krauss Maffei ing pabrikku, aku ora nate tuku laras sekrup paralel kembar saka China ing jaman kepungkur, aku uga ora duwe gambar, kepiye aku bisa nggarap sampeyan?

EJS wis mrodhuksi sawetara KMD kembar meneng barel; yen sampeyan insinyur bisa mbantu kanggo ngukur dimensi, sing bakal Fantastic; Ing kasus sing paling ala, kita bakal ngirim insinyur senior menyang pabrik sampeyan kanggo pangukuran ing situs. Mangga bebas hubungi Sales Representative kanggo ngrembug kabeh rincian.








Panas Tags: Twin Parallel Screw Barrel, Customized, China, Zhoushan, Suppliers, Produsen, Pabrik, Ing Stok

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.