Ngarep > Produk > Nitrided Screw Barrel > Extrusion Screw Barrel
Extrusion Screw Barrel
  • Extrusion Screw BarrelExtrusion Screw Barrel
  • Extrusion Screw BarrelExtrusion Screw Barrel
  • Extrusion Screw BarrelExtrusion Screw Barrel
  • Extrusion Screw BarrelExtrusion Screw Barrel
  • Extrusion Screw BarrelExtrusion Screw Barrel
  • Extrusion Screw BarrelExtrusion Screw Barrel
  • Extrusion Screw BarrelExtrusion Screw Barrel
  • Extrusion Screw BarrelExtrusion Screw Barrel
  • Extrusion Screw BarrelExtrusion Screw Barrel
  • Extrusion Screw BarrelExtrusion Screw Barrel
  • Extrusion Screw BarrelExtrusion Screw Barrel
  • Extrusion Screw BarrelExtrusion Screw Barrel

Extrusion Screw Barrel

Pabrik EJS lair ing taun 1992 saka laras sekrup ekstrusi, laras sekrup conical kembar luwih tepat. Ing kabeh taun iki, pabrik kita wis akeh dadi Produsèn utama kanggo extrusion meneng tong minyak ing lapangan iki. Ing 2020, kita duwe turnover babagan USD38M thanks kanggo pelanggan nasional lan internasional.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Extrusion meneng laras

Personel kita umume kanthi semangat "dandan lan keunggulan sing terus-terusan", lan bebarengan karo barang dagangan kualitas sing luar biasa, tag rega sing apik lan solusi adol sing luar biasa, kita nyoba nggayuh saben pelanggan sing diandelake kanggo Top Suppliers China Extrusion Screw Barrel , Perusahaan kita cepet tuwuh kanthi ukuran lan jeneng amarga dedikasi mutlak kanggo manufaktur kualitas unggul, nilai barang sing gedhe lan panyedhiya pelanggan sing apik.
Top Suppliers China Extrusion Screw Barrel, Adol barang kita ora nyebabake risiko lan ngasilake bathi sing dhuwur kanggo perusahaan sampeyan. Iku nguber konsisten kita kanggo nggawe nilai kanggo klien. Perusahaan kita nggoleki agen kanthi tulus. Opo sing mbok enteni? Ayo lan gabung kita. Saiki utawa ora tau.

Pabrik EJS lair ing taun 1992 saka laras sekrup ekstrusi, laras sekrup conical kembar luwih tepat. Ing kabeh taun iki, pabrik kita wis akeh dadi Produsèn utama kanggo extrusion meneng tong minyak ing lapangan iki. Ing 2020, kita duwe turnover babagan USD38M thanks kanggo pelanggan nasional lan internasional.


diameteripun bore kasedhiya kanggo Extrusion meneng tong minyak

¢12~¢500


Popular Material digunakake kanggo Extrusion meneng tong minyak

38CrMoAlA(1.8509)

34CrAlNi7(1.8550)

31CrMoV9(1.8519)

40Cr(4340)

42CrMo(4140)

SS304

SS316

D2(1.2379)

SKD61


Perawatan lumahing saka Extrusion meneng tong minyak

Nitrided

Dilapisi paduan bimetal

Hardened

Chrome-plating


Aplikasi saka Extrusion meneng tong minyak

Ekstrusi panel

Ekstrusi profil

Ekstrusi lembaran

Ekstrusi pipa

Papan ekstrusi

Ekstrusi senyawa

Blow molding extrusion


Inspeksi Extrusion screw barel

Ing EJS, kualitas ora mung bagean kualitas, iku uga tegese baja kualitas ndhuwur kanggo produksi tong minyak extrusion meneng, kothak pengepakan kualitas, obah saka extrusion meneng tong minyak saka siji langkah kanggo sabanjuré, pengawasan ing saben proses, stamping nomer identifikasi, transportasi lokal saka pabrik. menyang port, komunikasi apik antarane YOU lan EJS etc, ing tembung iku bab PAKET, iku bab TEAMWORK, iku bab PIKIRAN kita.



Apa bedane laras sekrup ekstrusi lan laras sekrup injeksi?

Secara fisik, sekrup injeksi tansah duwe ujung sekrup, tutup non-bali lan dering mriksa, tong minyak injeksi tansah duwe tutup mburi lan muncung TAPI NO FLANGE.

Tong ekstrusi duwe flange.

Minangka Produsèn, pabrik nindakake injeksi meneng tong minyak biasane duwe volume ageng saben item; nalika extrusion meneng tong minyak meh 100% selaras saka mesin kanggo mesin. Iki luwih tantangan kanthi teknis.





Panas Tags: Extrusion Screw Barrel, Customized, China, Zhoushan, Suppliers, Produsen, Pabrik, Ing Stok

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.