Ngarep > Produk > Jotosan Molding Meneng Barrel > Extrusion jotosan Molding meneng Barrel
Extrusion jotosan Molding meneng Barrel
  • Extrusion jotosan Molding meneng BarrelExtrusion jotosan Molding meneng Barrel
  • Extrusion jotosan Molding meneng BarrelExtrusion jotosan Molding meneng Barrel
  • Extrusion jotosan Molding meneng BarrelExtrusion jotosan Molding meneng Barrel
  • Extrusion jotosan Molding meneng BarrelExtrusion jotosan Molding meneng Barrel

Extrusion jotosan Molding meneng Barrel

Ing extrusion blow molding (EBM), plastik dilebur lan diekstrusi menyang tabung kothong (parison). ... Udhara banjur diunekake menyang parison, diobong dadi bentuk botol, wadhah, utawa bagean. Sawise plastik wis digawe adhem cekap, jamur dibukak lan bagean ejected.At EJS, kita gawé extrusion jotosan ngecor meneng tong minyak kanggo extrusion jotosan mesin ngecor, karo ukuran cilik lan amba, ing nitriding utawa perawatan bimetallic.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Extrusion jotosan ngecor meneng laras

Kanggo terus-terusan ningkatake teknik manajemen miturut aturan sampeyan "sing tulus, iman gedhe lan kualitas dhuwur minangka basis pangembangan perusahaan", kita akeh nyerep inti saka barang dagangan sing padha ing internasional, lan terus-terusan mbangun barang dagangan anyar kanggo nyukupi panjaluk pelanggan. kanggo Suplai OEM China Extrusion Blow Molding Screw Barrel, Kita umume konser nggawe barang kreatif anyar kanggo nyukupi panjaluk saka klien ing endi wae ing saindenging jagad. Dadi bagean saka kita lan ayo nggawe nyopir luwih aman lan lucu bebarengan!
OEM Supply China Blow Molding Machine, Extrusion Blow Molding Screw Barrel, Kita bakal miwiti tahap kapindho strategi pangembangan kita. Perusahaan kita nganggep "rega sing cukup, wektu produksi sing efisien lan layanan sawise-sales sing apik" minangka prinsip kita. Yen sampeyan kasengsem ing samubarang produk lan solusi utawa pengin ngrembug pesenan khusus, priksa manawa sampeyan aran gratis kanggo hubungi kita. Kita wis ngarep-arep nggawe hubungan bisnis sing sukses karo klien anyar ing saindenging jagad ing mangsa ngarep.



Ing extrusion blow molding (EBM), plastik dilebur lan diekstrusi menyang tabung kothong (parison). ... Udhara banjur diunekake menyang parison, diobong dadi bentuk botol, wadhah, utawa bagean. Sawise plastik wis adhem cukup, cetakan dibukak lan bagean kasebut metu.

Ing EJS, kita gawé extrusion jotosan ngecor meneng tong minyak kanggo extrusion jotosan mesin ngecor, karo ukuran cilik lan amba, ing nitriding utawa bimetallic perawatan.


diameteripun Bore kasedhiya kanggo Extrusion jotosan ngecor meneng tong minyak

¢45~¢250


Bahan populer sing digunakake kanggo Extrusion blow molding screw barrel

38CrMoAlA(1.8509)

34CrAlNi7(1.8550)

31CrMoV9(1.8519)

40Cr(4340)

42CrMo(4140)


Perawatan lumahing saka Extrusion jotosan ngecor meneng tong minyak

Full body nitrided

Stellite bimetallic alloy dilapisi

Colmonoy 56 wesi dilapisi

Colmonoy 83 wesi dilapisi


Aplikasi saka Extrusion jotosan ngecor meneng tong minyak

Extrusion blow molding screw barrels main proyek sing paling apik kanggo ngasilake macem-macem film ing mesin blow molding kayata

Film kemasan;

Kanthong;

Printing film;

Nyilikake film;

Film kemasan panganan;

Ngonversi film;

Film penghalang.


Pitakonan: Apa bedane Moulding jotosan injeksi lan Moulding jotosan ekstrusi?

Wangsulan:

Utamane ana 5 bedane antarane cetakan injeksi jotosan lan cetakan jotosan ekstrusi:

1) Jinis produk diprodhuksi dening injeksi jotosan jamur lan extrusion jotosan ngecor beda. Proses Molding jotosan extrusion nggawe produk rong dimensi nalika proses Molding jotosan injeksi nggawe produk telung dimensi minangka output pungkasan.

2) Padha nggunakake alat beda ing loro pangolahan. Kanggo mesin ngecor jotosan extrusion, die digunakake kanggo entuk output final nalika ngecor jotosan injeksi nggunakake cetakan.

3) Wektu sing dibutuhake kanggo ngasilake asil pungkasan beda-beda. Proses Molding ekstrusi luwih alon, nanging proses Molding Injeksi luwih cepet.

4) Kekandelan produk pungkasan beda-beda. Ing cilik saka extrusion, kekandelan bagean gumantung carane akeh materi bisa digawe dowo sak proses dene, ing cilik saka intrusi, iku gumantung marang hubungan antarane inti lan jamur.

5) Proses kasebut beda-beda. Kanthi mesin ngecor jotosan extrusion, kethokan nganggo lampu kilat lan trimming nalika kethokan tanpa lampu kilat lan trimming kanggo ngecor jotosan injeksi.


EJS bisa gawé loro extrusion jotosan ngecor meneng tong minyak lan injeksi jotosan mesin ngecor.






Hot Tags: Extrusion Blow Molding Screw Barrel, Disesuaikan, China, Zhoushan, Pemasok, Produsen, Pabrik, Ing Stok

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept