Ngarep > Kabar > Kabar Perusahaan

Plast Eurasia Istanbul 2015  --- EJS ana

2021-10-29

Turki minangka pasar gedhe lan penting kanggo wong tong minyak, EJS ana ing kono ngomong karo pelanggan lawas lan uga ngupayakake nambah pasar anyar.

Ayo wong Turki krungu swara EJS!